Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Tietosuojalauseke ja Rekisteriseloste

AT HATCH

Tuotekoodi: athatch
Saatavuus: Varastossa
Esite
Asennusohje

0,00€ ALV0%: 0,00€

Tuotekuvaus

AT HATCH on asennusvalmis CE-hyväksytty savunpoistokokonaisuus.
Puhaltimet on suunniteltu ja kehitelty korkean lämpötilan sovelluksiin riskialueilla. Lämmönkesto 400oC/2h. Standardit, jonka mukaan hyväksytty, luukku EN 12101-2 ja puhallin EN 12101-3.
Luukkua on saatavilla 4 eri kokoa useilla eri moottoreilla.
Varusteluun kuuluu tarvittavat sähkölaitteet ja johdotukset.
Kokonaisuus vaatii vain kiinnittämisen ja kytkemisen.

Myynti

Myyntikonttorimme sijaitsee Kotkassa, josta käsin hoidamme myynnin ja teknisen neuvonnan. Autamme mielellämme löytämään parhaan teknisen ratkaisun tarpeisiinne ja teemme tarvittaessa laitteistamme energialaskelmat joista selviää elinkaarikustannukset.

Ole meihin yhteydessä kun tarvitset suunnittelu-, teknistä- tai myynnillistä apua.
 

Huoltopalvelut

Laitteidemme huoltopalvelut kattavat koko Suomen. Yhteistyössä tunnettujen ja valtuuttamiemme huoltoliikkeiden kanssa, takuuajan kuten muut laitteiden tarvitsemat huollot tapahtuvat nopeasti ja laadukkaasti.

Ole meihin yhteydessä kun tarvitset huoltopalveluita.
 

Ota yhteyttä

AT-Air on asiantunteva ja palveleva ammattilainen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää edustamistamme laadukkaista ja innovatiivisista ilmanvaihtotuotteista.

Ota yhteyttä meihin!