Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Tietosuojalauseke ja Rekisteriseloste
Valitse tästä

Tietoa meistä

AT-Air Oy
AT-Air Oy on vuonna 2014 perustettu ilmanvaihtotuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut yritys, joka myy alansa laadukkaimpia ja innovatiivisimpia tuotteita. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Kotkassa. Päämiehiämme ovat saksalaiset AL-KO THERM GmbH ja ruck Ventilatoren, joilla molemmilla on vankka usean vuosikymmenen kokemus ilmanvaihtoalan laitevalmistuksesta.

AL-KO THERM GmbH
AL-KO KOBER SE on perustettu vuonna 1931. Yritys työllistää noin 4200 henkilöä 50 paikkakunnalla eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä jo kolmas sukupolvi johtaa tätä perheyritystä samojen periaatteiden mukaisesti kuin itse perustajakin, panostaen jatkuvasti laatuun, uusiin innovaatioihin sekä huolellisesti suunniteltuun toiminnallisuuteen. AL-KO Therm GmbH ilmanvaihtolaitteilla taataan niin urakoisijoille kuin loppukäyttäjillekin korkea energiatehokkuus, täydellinen hygienia, helppo asennettavuus ja ennen kaikkea laadukkaat tuotteet.

ruck Ventilatoren GmbH
Ruck Ventilatoren on perustettu 1992 ja se on kehittynyt yhden miehen autotalli yrityksestä muutamassa vuodessa yritykseksi, 
joka tällä hetkellä työllistää noin 240 henkilöä. Se on perheyritys joka on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia tuotteita ja ratkaisuja ilmanvaihtoalalle.
Valikoimaan kuuluvat huippuimurit, kanavapuhaltimet, aksiaalipuhaltimet sekä kompaktit ilmanvaihtokoneet.

Smay Sp. z o.o. 
Smay on puolalainen perheyritys joka työllistää yli 350 työntekijää. Se on jo lähes 30 vuoden ajan tarjonnut innovatiivisia ja kattavia ilmanvaihto- ja palontorjuntaratkaisuja. Yritys panostaa jatkuvaan tuotekehittelyyn ja laadunvalvontaan. 
Valikoimaan kuuluvat mm. palopellit, ilmamääräsäätimet, sälepellit sekä päätelaitteet.
 

Myynti

Myyntikonttorimme sijaitsee Kotkassa, josta käsin hoidamme myynnin ja teknisen neuvonnan. Autamme mielellämme löytämään parhaan teknisen ratkaisun tarpeisiinne ja teemme tarvittaessa laitteistamme energialaskelmat joista selviää elinkaarikustannukset.

Ole meihin yhteydessä kun tarvitset suunnittelu-, teknistä- tai myynnillistä apua.
 

Huoltopalvelut

Laitteidemme huoltopalvelut kattavat koko Suomen. Yhteistyössä tunnettujen ja valtuuttamiemme huoltoliikkeiden kanssa, takuuajan kuten muut laitteiden tarvitsemat huollot tapahtuvat nopeasti ja laadukkaasti.

Ole meihin yhteydessä kun tarvitset huoltopalveluita.
 

Ota yhteyttä

AT-Air on asiantunteva ja palveleva ammattilainen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää edustamistamme laadukkaista ja innovatiivisista ilmanvaihtotuotteista.

Ota yhteyttä meihin!