Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Tietosuojalauseke ja Rekisteriseloste
Valitse tästä

Tietoa meistä

AT-Air Oy
AT-Air Oy on vuonna 2014 perustettu ilmanvaihtotuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut yritys, joka myy alansa laadukkaimpia ja innovatiivisimpia tuotteita. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Kotkassa. Päämiehiämme ovat saksalainen AL-KO THERM GmbH ja tanskalainen Airmaster A/S, joilla molemmilla on vankka usean vuosikymmenen kokemus ilmanvaihtoalan laitevalmistuksesta.

AL-KO THERM GmbH
AL-KO KOBER SE on perustettu vuonna 1931. Yritys työllistää noin 4200 henkilöä 50 paikkakunnalla eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä jo kolmas sukupolvi johtaa tätä perheyritystä samojen periaatteiden mukaisesti kuin itse perustajakin, panostaen jatkuvasti laatuun, uusiin innovaatioihin sekä huolellisesti suunniteltuun toiminnallisuuteen. AL-KO Therm GmbH ilmanvaihtolaitteilla taataan niin urakoisijoille kuin loppukäyttäjillekin korkea energiatehokkuus, täydellinen hygienia, helppo asennettavuus ja ennen kaikkea laadukkaat tuotteet

Airmaster A/S
Airmaster on perustettu vuonna 1991, eli Airmasterilla on yli 20 vuoden kokemus hajautettujen ilmastointilaitteiden tuotannosta ja toimittamisesta. Yritys on erikoistunut toimittamaan ilmastointiratkaisuja julkisiin rakennusprojekteihin, kuten kouluille ja oppilaitoksille. Ilmastointilaitteiden valmistuksessa hyödynnetään inno­vatiivista teknologiaa ja huippulaadukkaita rakenneosia. Lopputuloksena syntyy energiatehokkaita ja hiljaisia ilmastointilaitteita, joilla on useita erilaisia asennus- ja säätö-mahdollisuuksia. Ilmastointilaitteet ovat lisäksi käyttöominaisuuksiltaan erittäin joustavia ja helposti asennettavia.

Huoltopalvelut

Laitteidemme huoltopalvelut kattavat koko Suomen. Yhteistyössä tunnettujen ja valtuuttamiemme huoltoliikkeiden kanssa, takuuajan kuten muut laitteiden tarvitsemat huollot tapahtuvat nopeasti ja laadukkaasti.

Ole meihin yhteydessä kun tarvitset huoltopalveluita.
 

Myynti

Myyntikonttorimme sijaitsee Kotkassa ja Tampereella, joista käsin hoidamme myynnin ja teknisen neuvonnan. Autamme mielellämme löytämään parhaan teknisen ratkaisun tarpeisiinne ja teemme tarvittaessa laitteistamme energialaskelmat joista selviää elinkaarikustannukset.

Ole meihin yhteydessä kun tarvitset suunnittelu-, teknistä- tai myynnillistä apua.
 

Ota yhteyttä

AT-Air on asiantunteva ja palveleva ammattilainen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää edustamistamme laadukkaista ja innovatiivisista ilmanvaihtotuotteista.

Ota yhteyttä meihin!